2010. július 13., kedd

julius 13

Most Apu/Geza ir,


Tegnap hendicap jarat volt, a labam miatt a hazineni felajanlotta, hogy elviszik a hatizsakot kocsival ingyen a kov. szallasra Puente de Lerina-ba, mivel at kellett menni a hegyen kb . 35m m szintkulonbseggel eloszor fel majd le.
A dontest, hogy megyek-e vagy sem ram bizta, dontottem meg is lett az eredmenye.
Kogorgeten fel es le , meg ilyen tragya talajon nem jartam, eloszer a tudo es a sziv, majd lefele a terdek nem mondtak koszonetet.
Az utolso faluban szallas elott, volt patika, ahol miutan lattak, hogy a a halalomon vagyok, adtak vizet, es a vegen behoztak kocsival a szallasig. Kb 4 km mint egy uriember.
A szallas egy hodaly, de oke volt es vacsorat is rendeltunk.
Mikor annak vege volt az Agi/Anyu elkezdte e labaim bekotozeset. A vegen benezett egy ficko , mint kiderult, spanyol orvos , aki csak a mutot nem hozta magaval, kulonben mindene volt.
Egy injekcios tuvel eloszor kiszivattyuzta a vizet es vert a vizholyagokbol, mar 7 db van, es utana feltoltotte a holyagokat Betadinnak. Soha nem mertem volna ezt meglepni.
Sok csillagot lattam, mert ez atmosast jelentett.
Adott meg fajdalomcsillapitot is , 1 pirula es ma reggelre 1 ampullat is. Ezt meg nem hasznaltam fel. Amugy Simon-nak hivjak / Pêter nelkul/.
Ma igy busszal jottunk Estellaba, ez is milyem mazli, hogy itt lehet hasznalni. Holnap is azzal megyek tovabb, movel 3 napra eltiltott a gyaloglastol. Erdekes, hogy irigylem azokat, akik tudnak gyalogolni.
O biciklivel jer es itt Estellaban is talalkoztunk meg egy gyors vizitre.
Ahogy vartunk a bebocsatasra, szolvak fiatalokkal talakoztunk es megkinaltak egy almaszelettel.
Ezert latjatok Ti is eljetek meg minimum a 60 evet.
Meg most valoszinu atmegyek az itteni Voros Keresztbe, ilyen pacakoknak tartjak fenn mint en.
Itt Estellaban Anyu vett maganak egy masodik terdvedot, kevesebb mint fele aron mint otthon.
Neki sajnos a terdei vannak ki.
Innen kezdve O ir majd.

Csok mindenkinek Apu/Geza
Kedves Attila! Ne haragudj, de amint latod elsosorban en irom ezt a blogot es nagyon szemelyes. A gyerekeim es a testvereink olvassak csak. Ezert ne haragudj, de ne olvasd.
Geza majd idorol idore ir Neked e-mailt.
Agi
Folyt. kov

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése