2010. július 8., csütörtök

Julius 8.

Ma a korai vonattal jottunk Pamplonaba. Majdnem 4 oras ut, egy fantasztikusan kenyelmes vonaton. Nem mentunk be Pamplonaba, mert a San Fermin unnep miatt bolondok haza van ott, pedig azt mondjak, nagyon szep varos. A palyaudvaron rogton taxiba szalltunk es 70 euro-ert atszallittattuk magunkat Roncesvallesbe.
Roncesvalles kb 10 epuletbol all: az albergue, egy szalloda egy regi kolosrorepuletben, muzeum, zarandokhivatal, templom, kapolna, 2 etterem. A szallas 6 euro, a zarandokmenu 9 euro. Este 8-kor zarandokmise lesz, ahol aldast kapunk. Rank is fer. Geza most gondolkodott el, azon, hogy mire vallalkoztunk. Szegenynek mar 2 vizholyagja is van, pedig meg el sem indultunk
El kell dontenunk, meg kell fogalmazni, miert is jottunk. En biztos, hogy jobb emberkent szeretnek hazamenni (ha egyaltalan sikerul vegigjarni). Tisztabb es atlatszobb eletet szeretnek, tobb turelmet. Tul sok vacak dolgot kell a munkahelyen elviselni, sot elvegezni. Rengeteg az ertelmetlen teher, es a fontos dolgokra tenyleg nincs ido (barmennyire is allitjakegyesek, hogy arra van ido, amire akarjuk). Vagy ha ido meg lenne is, nincs ero es turelem, es kedv.
Nagyon nehez a hatizsakunk, es nekem mar most faj tole a hatam, meg nagyon vagja a felkaromat.
Agi

1 megjegyzés: